Lammet och Grisen

Sofood har besökt den legendariska restaurangen "Lammet och Grisen" som ligger mitt i obygden på norra Öland. Att boka bord är en nödvändighet eftersom stället besöks av hundratals personer varje kväll. Ägarna var bland annat med och startade de första grisfesterna på Mallorca.

Man betalar maten (319:-) som, består av buffé, då man går in och eventuell dryck (förutom vatten) samt dessert betalas i baren. Buffén består av en mängd olika tillbehör; grönsaker, röror, såser, potatisgratäng m.m. Efter att ha tagit tillbehören går man till "stationen" med kött (lamm och gris, givetvis). Det finns många olika sorter att välja på och allt smakade mycket bra. Då man ätit upp var det bara att hämta mer! Sofood kan starkt rekommendera detta ställe!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0