Vegas, baby!


Stor crab cakeförrätt på "Outback Steakhouse".


Bufféfrukost på Flamingo.


Mer Flamingofrukost.


Frukost-"efterrätt" på Flamingo.


Mycket bra restaurang på Treasure Island.


Lax med sparris. Observera strumpan på citronen (för att unvika kärnor i maten!).


Filet mignon. Bilden gör dock inte maten rättvisa - detta var en av de bästa köttbitar sofood ätit!


Vitlökspotatispuré till Filet mignon!


Snabbmat på Las Vegas outlet center.


Cheesesteak sandwich.


Tro det eller ej, men det finns tydligen groddar även i Las Vegas!


Nachoschips, dip och smaksatta salter på restaurang Diego på MGM Grand.


Tacos!


Panda express


Panda express


Bufféfrukost på Mirage.


Liten del av "efterrätts"-utbudet på Mirages frukostbuffé.


Sashimi på RA. Lite av en besvikelse, tyvärr. Bitarna var lite väl stora, tjocka och smaklösa.


Tårtor i en latinamerikansk mataffär lite "off the Strip".


Hash house a go go på Imperial palace.


Friterad kyckling och baconfyllda våfflor med lönnsirap. Vad mer kan man önska i matväg?


Hamburgare på Hash house a go go.


M&M's World.


BLT Burger på Mirage. En av de bättre hamburgerställena i Las Vegas!


Jordgubbsmilkshake


Kalkonburgare och sötpotatispommes.


Tex-mexburgare


Chili cheese fries. Gourmémat på Chicagoflygplatsen O'Hare.


Flygplansmat



På väg till Vegas

I morgon drar Sofood kosan mot Las Vegas, så därför blir det ett litet uppehåll i bloggandet. När det gäller mat är väl Las Vegas mest känd för sina otaliga och ofantliga bufeér, så många foton därifrån kan ni räkna med. Sofood har förutom bufeérna särskilt bespetsat sig på sushi från "Ra" samt friterade sötpotatis-pommes frites från BLT Burger på hotell Mirage.

Nyårsrecycling

Det visade sig att nyårsräkorna även räckte till en lättare lunch dagen efter. Räkorna värmdes i en kastrull tillsammans med charlottenlök, vitlök och grädde och kombinerades med spagetti (och parmesan såklart!).


Middagen blev som för resten av Sveriges befolkning på nyårsdagen: flottig köpepizza!

Nyår

Det gamla året avslutades med en efterrättsrepris från julafton; kladdkaka med vit choklad, mandelmassa och saffran. Den bakades för säkerhets skull dagen innan så att stressen inte skulle bli så stor.




Till varmrätt vankades risotto med vitlöksfräst scampi. Förrätten blev enkla tunnbrödsrullar med vitlöksost och kallrökt lax.

.
Som tilltugg blev det (förutom chips och cheese balls) ugnsbakade tunnbrödsstänger med rosmarin, salt och parmesan.

RSS 2.0