Lamm

Långt uppehåll på bloggen, men det har ätits desto mer sen senast. Bland annat har det nya baglestället som ligger bakom skrapan besökts. Lång väntan men trevlig personal och goda bagels. Ett snabbt besök på Östgötakällaren och där avnjutit deras lax samt cevrétoppade hamburgare har hunnits med. Lunch har även intagits på Gårdarnas butik nära Nytorget. Även: Koh Phangan, Noel´s, Snaps och nåt annat ställe vi säkert glömt har besökts sedan senast.

Denna kväll har lammfärsbollar, hasselbackspotatis, tzatziki och fetaost fyllt sofoods magar.




Lammfärsbollar:
  • 400gram lammfärs
  • 1dl turkist yoghurt
  • vitlök (ju mer seto bättre (nästan), men 2-3 rivna klyftor kanske)
  • persilja
  • salt & peppar
Tjonga ihop allt och forma till lagom stora bollar. Stek på medelhög värme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0