Cronut

För några veckor sedan besökte Sofood den magnifika staden New York. Inför detta besök hade vi förstått att cronut var den senaste mattrenden och vi var därför nyfikna som barn på julafton på detta bakverk; en blandning mellan croissant och donut. Vårt hotell låg endast 4 minuters promenad från det välkända bageriet Dominique Ansel (189 Spring Street) som bakar och säljer dessa läckerheter, så att ta sig dit var inga problem. Att ta sig in var värre, men sista dagen lyckades vi. Kön var inte så lång denna dag och efter ca 15 minuters väntan fick vi köpa 2 stycken (man får bara köpa max 2 åt gången). Fyllningen byts tydligen ut varje månad och denna gång var det nåt som liknade jordgubbssylt samt vaniljkräm. Sjukt gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0